Om gigguide.se

gigguide.se är ett hobbyprojekt som tillverkats först och främst för våran egen del, eftersom det egentligen inte finns någon site i Sverige som listar spelningar på ett vettigt sätt. Fokuset ligger på att hitta mindre spelningar av lite mer alternativ karaktär, men ett och annat Christer Sjögren-gig kan du säkert hitta här ibland.

Några typer av spelningar/konserter som vi valt att inte lista, generellt sett, är t.ex.: Opera, Klassiskt, Dansbandsgalor, Musikaler, Olika typer av körer, Musiktävlingar, Skolor och musikklassers konserter, Kabaré/Revy, och Barnmusik.

Om vi saknar spelningar som du är med och arrangerar får du gärna kontakta oss så kan vi förhoppningsvis lägga med er bland våra källor.

Eftersom spelningarna kommer från massor av olika källor är det alltid säkrast att dubbelkolla med spelstället att spelningen inte flyttats eller blivit inställd. I vissa fall tar vi in information om inställda spelningar, men i många fall kommer vi missa det. Om vi har felaktig information på siten får du gärna informera oss om det.

Vi som gör gigguide.se är

Alexander

Alexander

Mina favoritband är King Crimson, Univers Zero, Cardiacs, Gentle Giant, Dog Fashion Disco, Leprous, A.C.T m.fl.

Lyssnar på: Franska Trion
Elin

Elin

Musik är livet!

Stefan

Stefan

Gillar musik, kulörta lyktor, folköl, datainsamling, sköldpaddor mm.
Jag har kodat det allra mesta här och vindens tid blåser genom mig.

Lyssnar på: Per Gessle
Anders

Anders

Uppsala-bo från Småland

Lyssnar på: Circle
Linda

Linda

Lyssnar på: Marnie Stern