Det här är en gammal arkiverad spelning

Daltone

See the swedish version of Daltones wiki. Read more on Last.fm . User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.

Läs mer om Daltone på last.fm

Organismen

Organismen is the new name of the Swedish rapper Johan Hellqvist - formerly known as Organism 12. Organismen hails from Luthagen, Uppsala.

Discography:

* 1998 – Full och förvirrad
* 1999 – Den där Herr Ågren
* 2001 – Bakom kulisserna
* 2002 – Ett hund
* 2004 – Petar på döda saker med pinnar
* 2005 – Garotta Di Ansjovis
* 2006 – Versioner vol. 1
* 2007 – Versioner vol. 2
* 2009 – Bill & Bull
* 2009 – Om gud vill och vädret tillåter
* 2010 – Högt I Tak Vol. 1
* 2010 – Marionetten
* 2012 – God Morgon Framtid
* 2014 – Alla Kungar Bär Inte Krona

http://organismen.blogspot.com/.

...

Läs mer

Yemi