test Under dessa COVID-19-tider är det svårt att hålla reda på vad som är inställt, flyttat eller kanske bara streamat. Kontrollera att spelningen inte har flyttats eller ställts in innan du beger dig till den.

Om gigguide.se

gigguide.se är ett hobbyprojekt som tillverkats först och främst för våran egen del, eftersom det egentligen inte finns någon annan site i Sverige som listar spelningar på ett vettigt sätt. Fokuset ligger på att hitta mindre spelningar av lite mer alternativ karaktär, men ett och annat Christer Sjögren-gig kan du säkert hitta här ibland.

Några typer av spelningar/konserter som vi valt att inte lista, generellt sett, är t.ex.: Opera, Dansbandsgalor, Musikaler, Musiktävlingar, Skolor och musikklassers konserter, Kabaré/Revy, och Barnmusik.

Eftersom spelningarna kommer från massor av olika källor är det alltid säkrast att dubbelkolla med spelstället att spelningen inte flyttats eller blivit inställd. I vissa fall tar vi in information om inställda spelningar, men i många fall kommer vi missa det. Om vi har felaktig information på siten får du gärna informera oss om det.

Det är vi som gör gigguide.se

Elin

Elin

Musik är livet!

Linnea

Linnea

Stefan

Stefan

Gillar musik, kulörta lyktor, folköl, datainsamling, sköldpaddor mm. Jag har kodat det allra mesta här och vindens tid blåser genom mig.

Alexander

Alexander

Mina favoritband är King Crimson, Univers Zero, Cardiacs, Gentle Giant, Dog Fashion Disco, Leprous, A.C.T m.fl.